Közeledés a váláshoz

 2010.10.05. 22:09

Közeledés persze az időponthoz.

Mit tesz az ember ha válik, tárgyal, érvvel, megbeszél, bólint, tör, zúz, sír, igér.

Igazságot keres. Nem keres. Visszanéz miért, és miért kellett bonyolítani hiszen minden egyszerű. Közös gyerek, ingatlan osztás-nem osztás kieggyezés. Jogi dolgok után persze szeretet szia majd hívlak vagy soha viszlát te .....

Gyermek további élete, kapcsolata szüleivel -mindegy hány éves megviseli. A válók beosztják a hétvégéket megbeszélik a gyermeklátogatást, gondoljanak CSAK a szeretetre és a legkissebb sérüléssel a gyerek "könnyedén" átvészeli a gyermekkort.

Váláshoz közösen jutunk el. Érezhetjük magunk ártatlannak, kiabálhatjuk igazunk, gondolhatjuk ki miért lesz a gyerekkel a válás elválaszt és valami érdekes dolog jön(ahol volt gyerek a kapcsolatban vagy házasságban). A mai sok válásos(legyen az jogi vagy szétbútorozós) időkben új párok alakulnak hozott gyerekkel előző párokkal, alakulnak csonkából újak új-régi szülőkkel megszervezett hétvéggékkel. A variációkról majd később. Ez az érdekes dolog új élethelyzetek lesznek tömegesen, erre kell felkészülni félretéve minden önzőséget, így ebben a modern kapcsolatfogyasztói társadalomban kis közösségek lesznek gyerek vagy gyermekek körül.

Minden elválik tartsunk ki.

 

 

 

 

 

Címkék: gyerek válás kapcsolatfogyasztás

A bejegyzés trackback címe:

https://valoterem.blog.hu/api/trackback/id/tr632348194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása